DÜZCE / MERKEZ - Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu

Hedef Lgs koordinatörleriyle birlikte il toplantısı

6 Nisan tarihinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Dişçi başkanlığında  Hedef Lgs koordinatörleriyle birlikte il toplantısı gerçekleştirildi.

Alınan Kararlarda,

LGS ile ilgili öğrenciler sürekli bilgilendirilecek ve güncellenen konular öğrenciler ile paylaşılacak okul tanıtımları yapılacaktır.

LGS konuları ile ilgili (Test çözme, Sınav heyecanını yenme, Verimli ders çalışma yöntemleri vb.) Okul içi ve okul dışından konunun uzmanı kişilerce seminer-bilgilendirme çalışmaları yapılacaktır.

Sınav sonrası yerleştirme iş ve işlemleri esnasında tercih danışmanlığı konusunda okul idaresi ve rehberlik servislerince etkin bir danışmanlık yapılması sağlanacaktır.

Ara sınıf öğrencilerini gelecek yıllara hazırlamak için kitap okuma etkinlikleri ile 7. ve 8. Sınıflara yönelik soru çözme saati  ve benzeri çalışmaların yapılması sağlanacaktır.

09-05-202308-05-2023

Yayın: 09.05.2023 - Güncelleme: 09.05.2023 12:47 - Görüntülenme: 62