DÜZCE / MERKEZ - Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu

LGS TAKİP AJANDASI

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü (ERDEM-2021) tarafından desteklenen okulumuz tarafından yürütülen  "Ekran Bağımlığının Azaltılması Başarının Artırılması" projesi kapsamında Öğrenci Koçluk çalışmalarının daha sistemli yürütülmesi amacıyla 01.11.2021 tarihinde   okulumuz 8.sınıf  öğrencilerine  okul rehber öğretmenimiz tarafından hazırlanan LGS TAKİP AJANDASI verilmiştir.Öğrencilerimiz verilen ders çalışma programına göre her gün çözdükleri soru sayılarını ve belli zamanlarda yaptıkları deneme sınavı sonuçlarını bu ajandalara işlemektedir.Ayrıca ajandamızda her ayın sonunda öğrencinin kendini değerlendirdiği ve öğretmeninin ve velinin öğrencinin çalışmaları hakkında görüş bildirdiği bölümlerde mevcuttur.Sınıf rehber öğretmenlerimiz her hafta rehberlik derslerinde öğrencilerimizin bu ajandalarını kontrol ederek sınava yönelik çalışmalarını değerlendirip geri bildirimlerde bulunmaktadırlar.Bu çalışma sayesinde öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri tarafından sistemli ve sürekli bir şekilde takip edilmekte hemde motivasyonlarının artması noktasında onlara katkı sağlamaktadır.

Yayın: 13.12.2021 - Güncelleme: 13.12.2021 13:11 - Görüntülenme: 404